Pagina's

15 juli 2014

BLOGGERDEBLOGGERDEBLOG


Deze blog is niet mijn first born. In een vorig leven typte ik nog op The Blonde Muse mijn mijmeringen neer over mode. Maar toegegeven, in real life ben ik nogal laks als het om mode gaat. Hoewel die laksheid ondertussen gelukkig de naam praktisch minimalisme heeft meegekregen, kon het bloggen over mode me niet meer boeien. Het dagboek werd bovengehaald, maar this girl needs her readers. Wie gaat er mij anders wijzen op al mijn typo's? Naast die opbouwende kritiek, zijn lofuitingen, glitterstickers en pluimen natuurlijk ook meer dan welkom.


Maar waarover dan?

Veel ideeën passeerden de revue. Zo heeft alles rond een gezonde levensstijl zich de laatste jaren naar de voorgrond van mijn interesseveld gedrongen. Mijn relatie met voedsel kan dan ook vergeleken worden met die van Carrie en Big uit Sex & The City: een tumultueuze achtbaan van emoties, met hoogte- en dieptepunten, twijfelachtige keuzes en vele zelfvernietigende uitstapjes naar de koelkast. Maar het goede nieuws is, er is een happy ending!

Dat gezegd zijnde: ik ben ook maar een mens, eentje met een immense maaginhoud. Mijn grootste zwakte is zonder twijfel geribbelde zoute chips. Zeg ik geen neen tegen frietjes op zondag en ben ik verbaasd dat gaan uiteten geen cv-waardige hobby is. 

Het masker van "gezonde Renée" zou hier dus snel afvallen.

Laten we ons daarom voorhouden dat mijn onophoudelijke gedachtenstroom zich niet in hokjes laat steken (slapen - eten - hangen - lezen - eten - tvseries - eten - shoppen). De afbakening van mijn nieuw stekje in de blogosfeer laat ik dan ook maar voor wat het is: leeg, oningevuld, open.

[ˈblɑŋko(bijv. naamw.) 1) niet beschreven 2) leeg 3) gedachteloos opengelaten 4) niet ingevuld 5) onbedrukt 6) open 7) wit.

All right, let's do this!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten